H Renel στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Ελάτε μαζί μας στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης – Ανακαλύψτε το ALTITUDE!

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι θα συμμετάσχουμε στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023!

Βρείτε μας στο Pavilion 14, Stand 22, μαζί με τις spin-off εταιρείες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, και μπείτε στο μέλλον μαζί μας καθώς παρουσιάζουμε το ALTITUDE, το καινοτόμο έργο μας που αναδιαμορφώνει το τοπίο των επιθεωρήσεων εναέριων δικτύων ενέργειας. Επισκεφτείτε το περίπτερο μας για να εξερευνήσετε την τεχνολογία αιχμής που μας ωθεί προς εξυπνότερες, ασφαλέστερες και αποδοτικότερες λύσεις ενέργειας.

Μια ματιά στη ΔΕΘ: Η ΔΕΘ είναι κάτι περισσότερο από μια απλή έκθεση. Είναι ένας διαχρονικός θεσμός βαθιά συνδεδεμένος με το οικονομικό και πολιτιστικό ταξίδι της Ελλάδας. Από την ίδρυσή της το 1926, η ΔΕΘ είναι ένας καμβάς που αντικατοπτρίζει την ουσία της εγχώριας και διεθνούς επιχειρηματικότητας. Φέτος, η ΔΕΘ τιμά με υπερηφάνεια τη Βουλγαρία ως φιλοξενούμενη χώρα της, φέρνοντας στο προσκήνιο διαφορετικές προοπτικές και ευκαιρίες.

Μην χάσετε το πιο σημαντικό επιχειρηματικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό γεγονός του 2023! Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Μαζί, ας οραματιστούμε ένα μέλλον που τροφοδοτείται από την καινοτομία και τη συνεργασία.