Τελική Συνάντηση & Συνέδριο Συνεργατικού Σχηματισμού Καινοτομίας

Η τελική συνάντηση του Συνεργατικού Σχηματισμού Καινοτομίας, που φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του φορέα αρωγού μας, Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), στην Αθήνα, στις 13 Δεκεμβρίου 2023, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Αυτή η συνάντηση έδωσε μια μοναδική ευκαιρία σε όλα τα μέλη του cluster μας να συναντηθούν, καλλιεργώντας ένα περιβάλλον συνεργασίας και καινοτομίας. Συμμετείχαμε σε δυναμικές συζητήσεις σχετικά με την πρόοδο και τα αποτελέσματα του εν εξελίξει έργου μας, ανταλλάσσοντας πολύτιμες ιδέες και φρέσκες ιδέες. Κάθε εταίρος παρουσίασε τις ατομικές συνεισφορές του, αποκαλύπτοντας αξιοσημείωτα αποτελέσματα, παραδοτέα και πιλοτικά προγράμματα που έχουν ολοκληρωθεί σε όλη τη διαδρομή αυτού του έργου.

Το ίδιο το συνέδριο που ακολούθησε ήταν μια πολύτιμη πηγή γνώσεων και γνώσεων. Διακεκριμένοι ομιλητές εμβάθυναν σε ένα ευρύ φάσμα καυτών θεμάτων, από τη γεωθερμική ενέργεια και τις σύγχρονες τεχνολογίες αντλιών θερμότητας έως τη συναρπαστική σφαίρα του υδρογόνου και το μέλλον της έξυπνης ηλεκτροκίνησης.

Εκφράζουμε την ειλικρινή μας ευγνωμοσύνη στο Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ) που ήταν εξαιρετικοί οικοδεσπότες και μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον όπου οι ιδέες άνθησαν και οι συνδέσεις εμβάθυναν. Το ταξίδι μας προς ένα βιώσιμο, ενεργειακά αποδοτικό μέλλον είναι πιο ελπιδοφόρο από ποτέ, τροφοδοτούμενο από το πάθος και την αφοσίωση των μελών της κοινοπραξίας μας.