Renel Job Open-Day

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσκαλέσουμε στην Job Open Day της Renel Energy & Power Engineering, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Απριλίου 2024 στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας (26ης Οκτωβρίου 90, Κτήριο Porto Center, Περιοχή Σφαγεία, Θεσσαλονίκης)!

Σχετικά με εμάς:

Η 𝐑𝐞𝐧𝐞𝐥 𝐄𝐧𝐞𝐫𝐠𝐲 & 𝐏𝐨𝐰𝐞𝐫 𝐄𝐧𝐠𝐢𝐧𝐞𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη τεχνική εταιρεία με 15ετή εμπειρία στον τομέα των ηλεκτρομηχανολογικών έργων.

Εξειδικευόμαστε σε:

🔸Μελέτες και κατασκευές ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων
🔸Ενεργειακές αναβαθμίσεις κτιρίων
🔸Φωτοβολταϊκά συστήματα
🔸Βιομηχανικά έργα
🔸Προγραμμάτα Έρευνας & Καινοτομίας

Τι θα προσφέρουν οι Renel Open Days:

Γνωριμία με τα έργα μας: Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για τα τρέχοντα και μελλοντικά έργα της Renel, από έργα ΑΠΕ μέχρι έργα βιομηχανικών εγκαταστάσεων και διαχείριση συγχρηματοδοτούμενων ευρωπαικών προγραμμάτων.

Συνάντηση με τους υπεύθυνους: Θα μπορείτε να συζητήσετε με τους μηχανικούς και τα στελέχη της Renel, να τους θέσετε ερωτήσεις και να λάβετε χρήσιμες πληροφορίες για το πώς είναι να εργάζεσαι στην εταιρεία μας.

Ξενάγηση στα γραφεία μας: Θα σας ξεναγήσουμε στα σύγχρονα γραφεία μας και θα σας δείξουμε το εργασιακό περιβάλλον της Renel.

Ενημέρωση για ανοικτές θέσεις εργασίας: Θα σας παρουσιάσουμε τις τρέχουσες ανοιχτές θέσεις εργασίας και θα σας δώσουμε πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενό τους.

Σε Ποιους απευθύνεται:

Η Open Day απευθύνεται σε μηχανικούς (ηλεκτρολόγους μηχανικούς, μηχανολόγους μηχανικούς, πολιτικούς μηχανικούς κ.α.) που επιθυμούν να ενταχθούν σε μια δυναμική και ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, με όρεξη για πρόκληση και θέληση για εξέλιξη.

Πώς μπορείτε να συμμετέχετε:

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην 𝐑𝐞𝐧𝐞𝐥 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐃𝐚𝐲, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα αυτή έως την Τετάρτη 3 Απριλίου 2024

Σας περιμένουμε!