Συστήματα τεχνητού φωτισμού LED

Ο φωτισμός LED μπορεί να μειώσει το λειτουργικό κόστος, να βελτιώσει την ενεργειακή αποδοτικότητα και να κάνει την επιχείρηση σας πιο φιλική προς το περιβάλλον.

Στη RENEL γνωρίζουμε πως να μειώσουμε την ενεργειακή σας κατανάλωση και ο φωτισμός LED είναι μία από τις πιο σημαντικές δράσεις.

Σε πολλές επιχειρήσεις ο φωτισμός αποτελεί ένα σημαντικό τμήμα της συνολικής ηλεκτρικής κατανάλωσης. Επενδύοντας στον LED φωτισμό, είτε αντικαθιστώντας φωτιστικά σώματα, είτε με τοπικές παρεμβάσεις αντικατάστασης λαμπτήρων, εξοικονομείτε άμεσα χρήματα και βελτιώνετε ταυτόχρονα τις συνθήκες φωτισμού.

Το LED είναι μια τεχνολογία φωτισμού που μπορεί να αντικαταστήσει απευθείας τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις φωτισμού και να μειώσει την κατανάλωση ενέργειας. Τα φώτα LED είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος φωτισμού των επαγγελματικών χώρων, καθώς τα φωτιστικά LED είναι έως και 90% πιο αποδοτικά από τον παραδοσιακό φωτισμό.

Είναι η τεχνολογία LED κατάλληλη για την επιχείρηση σας;

Στη RENEL κατανοούμε ότι οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν αυξανόμενη πίεση για μείωση του κόστους και βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης. Παρέχουμε υπηρεσίες σχεδίασης βέλτιστης εφαρμογής φωτισμού LED, προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων φωτισμού με εγγύηση της εξοικονόμησης ενέργειας.

Τα πλεονεκτήματα του φωτισμού LED:

  • Μειωμένο ενεργειακό κόστος
  • Καλύτερη ποιότητα φωτισμού
  • Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από κοινά φωτιστικά (έως 50 φορές περισσότερο)
  • Ελάχιστες απαιτήσεις συντήρησης
  • Μείωση του φορτίου κλιματισμού λόγω μείωσης των θερμικών εκπομπών των κοινών φωτιστικών