Meet Renel Team – Τμήμα Διαχείρισης και Λειτουργειών Τεχνικών Έργων

Ποιος είναι ο ρόλος του Τμήματος Διαχείρισης και Λειτουργειών Τεχνικών Έργων στην RENEL;

Ο ρόλος του τμήματος EPC-O&M είναι να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το σχεδιασμό, την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία διαφόρων τύπων έργων. Η ομάδα μας συνεργάζεται στενά με άλλα τμήματα για να διασφαλίσει ότι όλες οι πτυχές του έργου συντονίζονται αποτελεσματικά και ότι οι ανάγκες του πελάτη μας ικανοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής του έργου. Είμαστε υπεύθυνοι για τη διαχείριση ολόκληρου του έργου από μελέτες σκοπιμότητας, μηχανολογικό σχεδιασμό, προμήθεια εξοπλισμού και υλικών, κατασκευή και εγκατάσταση, διασφάλιση ποιοτικού ελέγχου και θέση σε λειτουργία, προκειμένου να διασφαλίσουμε την επιτυχή παράδοση στους πελάτες εντός του συμφωνηθέντος αντικειμένου, προϋπολογισμού και χρονοδιαγράμματος.

Ποιο κομμάτι της δουλειάς σου σου αρέσει περισσότερο;

Μου αρέσει να δουλεύω με την ομάδα μου και να συνεργάζομαι με άλλα τμήματα για να διασφαλίσω ότι όλα κυλούν ομαλά, αλλά μια από τις πιο ικανοποιητικές πτυχές του ρόλου μου είναι να βλέπω ένα έργο να ολοκληρώνεται. Είναι απίστευτα ικανοποιητικό να βλέπεις όλη τη σκληρή δουλειά που καταβάλλεται σε ένα έργο να αποδίδει όταν ολοκληρώνεται με επιτυχία.

Ποιες θα είναι οι προκλήσεις στον τομέα των τεχνικών έργων τα επόμενα χρόνια;

Λόγω της ταχείας ανάπτυξης της τεχνολογίας και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, όλες οι τεχνικές εταιρείες θα πρέπει να είναι σε θέση να προσαρμοστούν γρήγορα σε μια νέα κατάσταση. Η ομάδα μας πρέπει να εξελίσσεται διαρκώς και να είναι ενημερωμένη για αυτές τις εξελίξεις, προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε πιθανή πρόκληση στο μέλλον και να μπορέσει να επιδιώξει νέες ευκαιρίες που θα προκύψουν.

Η ανάγκη σας για νέους μηχανικούς είναι συνεχής. Γιατί να σκεφτεί κάποιος να ενταχθεί στην ομάδα σας;

Η ομάδα μας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών στους μηχανικούς να εργαστούν σε πολύπλοκα και απαιτητικά έργα. Αυτό μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό για όσους απολαμβάνουν την επίλυση προβλημάτων και την καινοτομία. Επίσης, συχνά παρέχουμε άριστα προγράμματα κατάρτισης και ανάπτυξης για να βοηθήσουμε τους μηχανικούς μας να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους. Όλοι όσοι εντάσσονται στο τμήμα μας θα αποτελούν μέρος μιας δυναμικής και συνεργατικής ομάδας που εκτιμά την καινοτομία, την αριστεία και την ικανοποίηση των πελατών, σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.