Η Renel στην BEYOND EXPO

H Renel Energy & Power Engineering θα συμμετάσχει και φέτος στην μεγάλη έκθεση καινοτομίας της Θεσσαλονίκης, στην Beyond Expo, Περίπτερο 13, Stand C13.

Στη φετινή έκθεση θα δείξουμε πώς η έξυπνη τεχνολογία στην ενέργεια φέρνει επανάσταση σε τέσσερις βασικούς τομείς:

Παραγωγή ενέργειας με Φ/Β συστήματα: Ανακαλύψτε πώς οι έξυπνες λύσεις βελτιστοποιούν την απόδοση των ηλιακών πάνελ και μεγιστοποιούν την παραγωγή ενέργειας.

Διαχείριση κτιρίων: Γίνετε μάρτυρας του μέλλοντος των έξυπνων κτιρίων, όπου η κατανάλωση ενέργειας δεν παρακολουθείται απλώς, αλλά διαχειρίζεται ενεργά για άνεση και αποτελεσματικότητα.

Αυτοματοποιημένες επιθεωρήσεις με drones που λειτουργούν με AI: Εξερευνήστε τον κόσμο των μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων εξοπλισμένων με συστήματα μηχανικής εκμάθησης AI, μεταμορφώνοντας τις διαδικασίες συντήρησης και επιθεώρησης.

Ηλεκτροκίνηση: Βουτήξτε στο μέλλον των μεταφορών, όπου τα ηλεκτρικά οχήματα και η έξυπνη υποδομή φόρτισης ενσωματώνονται απρόσκοπτα στο ενεργειακό δίκτυο.

H BEYOND είναι μια διεθνής έκθεση ψηφιακής τεχνολογίας και καινοτομίας που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί σημείο συνάντησης των πιο λαμπρών μυαλών της περιοχής, των πιο καινοτόμων εταιρειών, αλλά και τεχνολογιών αιχμής, φιλοδοξώντας να γίνει η κορυφαία διοργάνωση του είδους της στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και τη Μέση Ανατολή.

Στόχος της BEYOND είναι να προάγει τη συνεργασία και την ανταλλαγή γνώσεων και ιδεών μεταξύ των συμμετεχόντων και να ενισχύσει την ανάπτυξη καινοτόμων τεχνολογιών και επιχειρηματικών ευκαιριών. Στην έκθεση συμμετέχουν εταιρείες από διάφορους τομείς που αναπτύσσουν, μεταξύ άλλων, εφαρμογές και λύσεις για έξυπνες πόλεις.

Στο επίκεντρο της φετινής διοργάνωσης, που πραγματοποιείται στις 25-27 Απριλίου, βρίσκεται η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης (AI) και οι τρόποι με τους οποίους μεταμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας.